Olvasson friss szoftver híreket RSS-ben!

Szolgáltatásunkon keresztül egyszerűen és kényelmesen férhet hozzá az [origo] szoftverbázison megjelenő tartalmakhoz. Az RSS-hírcsoportokon keresztül folyamatosan, s szinte azonnal értesülhet arról, ha kedvenc rovatában új szoftver jelenik meg!

Az RSS az angol Really Simple Syndication kifejezés rövidítése, nyers magyar fordításban igazán "egyszerű hírmegosztásnak" olvasható. Az RSS olyan lehetőséget takar, melynek segítségével például az [origo], vagy más portál, blog frissen megjelent híreinek címei és rövid ismertetőit érheti el kényelmesen.

Az RSS használatával elkerülhető, hogy a kedvenc hírportálok, hálónaplók oldalait naponta többször is végig kelljen nézni, hiszen az újonnan felkerült anyagok megjelenéséről az RSS-olvasó programon keresztül értesülünk, mely szinte azonnal jelez, ha a megadott webhelyen új anyagot publikálnak, s persze a felhasználó élő könyvjelzőinek törlésével bármikor le is mondhatja az "előfizetést".

Legfrissebb programok: A szoftverbázis teljes adatbázisának programjai közül a 20 legutoljára feltöltött, feltöltési dátum szerint csökkenő sorrendbe rendezve (legfrissebb az első pozícióban).
Legnépszerűbb programok: A szoftverbázis teljes adatbázisának programjai közül a 20 legtöbbet letöltött, letöltési szám szerint csökkenő sorrendbe rendezve. A letöltési szám az adatlaphoz kapcsolt összes fájl (operációs rendszer verziók) letöltési számainak összege.
Szerkesztői ajánlás: A szoftverbázis teljes adatbázisának programjai közül a 20 legutoljára feltöltött, amely szerkesztői ajánlást kapott, feltöltési dátum szerint csökkenő sorrendbe rendezve (legfrissebb az első pozícióban).
Techbázis hírei: Ez gyakorlatilag a techbázis rovat RSS-e.
RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés