Origo Híralkalmazás 1.0
Feltöltve: 2014-12-03 13:25:23
Értékelés: Jó (3.6 / 5)
17 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
7731
Fejlesztő
Jogállás:
teljes verzió
Operációs rendszerek:
Android
Windows Portable
Nyelv:
magyar nyelvű

Amit az alkalmazás kínál:
- Az Origo teljes rovatrendszere, minden hírünk egy helyen!
- HÍREK TESTRESZABVA: Személyre szabott nyitólap. Válaszd ki kedvenc rovataid; saját címlapod így az általad összeválogatott tartalommal jelenik majd meg! A Beállítások menüpontban bármikor módosíthatod.
- TÖBB NÉZET A NYITÓLAPON: A nyitólapok jobb felső sarkában található szem ikon érintésével 3 címlapi nézet választható. Kényelmes böngészéshez a nagyképes Magazin nézet ajánlott, a hírek gyors áttekintéséhez a Lista nézet az ideális. Ha időrendben böngésznénk, az Idővonal nézet a jó választás.
- EZEN A NAPON TÖRTÉNT: Válogatás az Origo régi cikkeiből. A fejlécben található naptár ikont megérintve, az adott évszám kiválasztása után megjelenő hírlista az adott év, mai napi dátumnak megfelelő archív híreit jeleníti meg.
- TELJES KÉPERNYŐS KÉPEK: A készüléket elfektetve is élvezheted az extra nagy felbontású képeket, galériákat, akár cikkekből is megnyitva!
- CIKKEK MENTÉSE: Minden megnyitott cikk automatikusan, időrendben elmentésre kerül, ezeket hálózat nélküli módban is elérheted. A beállítások menüben ennek teljes tartalma törölhető.
- KERESÉS: Szabadszavas keresés és címkézés segíti a tartalmak gyors megtalálását.
- EGYEDI WIDGETEK: Időjárási előrejelzés, tőzsdei és árfolyaminformációk, valamint a Forma-1 aktuális adatai, egyedi megjelenéssel.
- ÉRTESÍTÉSEK: Értesítések a legfontosabb hírekről, az élő tudósításokról, vagy az élő sportközvetítésekről tetszés szerint!
- Cikkek olvasásánál többféle betűméret közül választhatsz.RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés