iObit Malware Fighter Free 6.1.0
Feltöltve: 2018-07-16 18:36:35
Értékelés: Nagyon jó (4.1 / 5)
14 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
4835
Fejlesztő
Jogállás:
teljes verzió
Operációs rendszerek:
Windows XP
Windows Vista
Windows 7 32bit
Windows 7 64bit
Windows 10 32bit
Windows 10 64bit
Nyelv:
magyar nyelvű

Az IObit Malware Fighter biztonságosabbá teszi számítógépünket, immunizálásra és kártevő eltávolításra is bevethető. Malware, illetve egyéb vírusok eltávolításához használható Free alkalmazásként futtatható antivírus. Magyar nyelvű. 


Ha nem rendelkezik számítógépünk semmilyen védelemmel, bármikor elszenvedhetünk egy olyan fertőzést ami teljesen működésképtelenné teszi számítógépünket. Az IObit Malware Fighter ingyenes védelmet biztosít, továbbá lehetővé teszi már becsúszott trójaiak, vírusok eltávolítását. 

Letölthető önállóan, de az Advanced SystemCare részeként is. Hatalmas adatbázissal rendelkezik ami rendszeresen frissül, amit manuálisan is végrehajthatunk, tartalmazza a legnagyobb fenyegetéseket jelentő kártevők azonosítóját, így magas felismerési aránnyal rendelkezik. Védelemmel látja el böngészőnket, folyamatosan figyelemmel kíséri fájl tevékenységeinket és az automatikusan induló összetevőket, képes önállóan átvizsgálni a hordozható adathordozókat, fertőzés esetén önállóan tisztít. Az ingyenes és a pro verzió közötti különbségek itt tekinthetőek meg. A használatáról itt olvashatsz. Az installálás pár kattintással végrehajtható, ahol létrehoz egy indítóikont, illetve hozzáadja magát a kedvencek mappához, így könnyen elérhető az alkalmazás. Rengeteg előnyös szolgáltatást biztosít, a gyanús fájlokat a felhőben is ellenőrizhetőek, így még nagyobb hatékonysággal azonosíthatóak a potenciális veszélyforrások. 

Az IObit Malware Fighter több keresési lehetőséget is biztosít, ahol egyéni, gyors illetve teljes scan választható. Támogatja a Zip fájlok ellenőrzését, továbbá ütemezhető feladatokat is biztosít, ahol akár a gép indulásának a pillanatában átnézi a számítógépedet. Az IObit Malware Fighter kezelőfelülete rugalmasan testre szabható, ahol a felhasználó igényeihez igazítható. Értesítéseket jelenít meg arról hogy mik azok a beállítások, amelyeket javasolt elvégezni annak az érdekében hogy biztonságosabbá tehető legyen a számítógép. 

Az alkalmazás egyetlen hátránya, hogy néhány funkciója csak a fizetős változatban érhető el, használható ki teljes mértékben. Szerencsére az IObit Malware Fighter hajlandó települni más antivírus programok mellé is így kiváló megoldást biztosít másodlagos védvonalként is. 

IObit Malware Fighter Funkciók összegzés: 

Ingyenesen elérhető: 

Fájl védő, böngésző védő, indítás védő, hálózat védő, Cookie védő 

Csak fizetősen érhetőek el: 

Káros művelet védő, Folyamat védő, USB meghajtó védő 

Letöltések iObit Malware Fighter Free 6.1.0


RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés