My Free Zoo .
Feltöltve: 2017-08-14 22:06:41
Értékelés: Közepes (2.2 / 5)
5 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
2090
Fejlesztő
Jogállás:
Free 2 Play
Operációs rendszerek:
Windows
Nyelv:
magyar nyelvű

A My Free Zoo játékban állatkert menedzserként otthon biztosítunk megannyi állatkának és gondoskodunk jólétükről, felépíthetjük saját kis vadasparkunkat. Rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre, mint például játékszerek, elemorzsia, itató stb. Ez az ingyenes böngészős játék határtalan kreativitást mutat.

Az állat imádóknak: Állatkert menedzserként a legfontosabb dolgunk, hogy az állatkák jólétéről gondoskodjunk. Mint például kedvenceink etetése, ápolása, foglalkoztatása és kényeztetése. Ha az apróságok boldogok, elégedettek a park látogatói.

Utódok születése az állatkertben: Ha különösen jól tartjuk állatkáinkat a My Free Zoo játékban, akkor hamarosan számíthatunk kisállatkák születésére is. Az újszülöttek annyira cukin néznek ki, hogy szinte kár, hogy fel kell nőniük.

Az építkezés kedvelőinek: Ha a parkot ellepik a látogatók, lehetőség adódik, hogy jelentősen megnöveljük bevételünket.  Erre valók többek között a büfé bódék és az ajándék üzletek. De figyelem! Ne legyünk túl mohók! A látogatók igényt tartanak többek között mellékhelységre, vagy egy padra ahol megpihenhetnek. Figyelembe kell vennünk az elvárásaikat. Kimondottan örülnek, ha például szépen dekorált az állatkertünk.

Zaklipakli: Egyre és egyre növekszik állatkáink száma és bővülnek a kennelek, míg végül kiépítünk egy egész kis állatbirodalmat. Minél jobban fejlődik a kis állatkertünk, annál több féle állat és egyéb attrakció lesz elérhető. Ezzel meg is alapozódik a hosszan tartó játékélmény. Aki kedveli az ingyenes online építkezős játékokat extra cukiság faktorral, annak nagyon fog a My Free Zoo tetszeni.

Jellemzők

  • Korhatár nélküli: A My Free Zoo játék 100%-ban erőszakmentes, ezért minden korosztálynak ajánlott.
  • Cuki grafika: A My Free Zoo játék extrém cukin van meganimálva és tele van imádnivaló részletekkel.
  • Bőség: A My Free Zoo kínál nekünk számos különböző épületet, karámot és több száz különböző állatfajt.
  • Felhasználó barát: A bevezető útmutatónak és a leírásoknak köszönhetően, a kezdő játékosok is könnyen elboldogulnak a kezelőfelülettel.
  • Grátisz játék: A My Free Zoo játékban lehetőség van ugyan speciális eszközök tényleges megvásárlására, de összességében teljesen ingyenesen játszható, megszorítások nélkül.
Letöltések My Free Zoo .


RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés