Jogi nyilatkozat
§

A Szoftverbázisról letölthető programoknak az oldalt üzemeltető Origo Zrt. nem fejlesztője, nem kiadója: a Szofverbázis egy szolgáltatás, ahova az elérhető és terjeszthető, közérdeklődésre számottartó szoftverek vannak összegyűjtve. Az alkalmazás kiadója minden esetben fel van tüntetve, a program használatáról (felhasználási feltételeiről) ott tájékozódhat.

Az Origo Zrt. kizár minden felelősséget a szoftverek letöltéséből a felhasználó számítógépében illetve a számítógépen futó egyéb szoftverekben esetlegesen bekövetkező meghibásodásokért illetve károkért. A z Origo Zrt semmilyen körülmények között sem tehető felelőssé semmilyen olyan kárért, amely a letöltött szoftver(ek) teljesítményéből, vagy annak elmaradásából következik.

A Szoftverbázisról letöltött programokkal párhuzamosan működő egyéb szoftveres alkalmazások esetén az esetleges meghibásodásokért az Origo Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal. Az Origo Zrt. semmilyen körülmények között sem tehető felelőssé semmiféle különös, véletlenszerű, közvetlen vagy közvetett kárért, beleértve, de nem kizárólagosan az elmaradt bevételt és nyereséget, az adatvesztést, adatok sérülését, illetve egyéb kereskedelmi vagy gazdasági jellegű veszteséget, amely a szoftver és a dokumentáció használatából - vagy használatuk tudásbeli hiányosságából - következett be.

RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés