Yamicsoft Windows 7 Manager 5.1.9
Feltöltve: 2017-10-30 22:06:18
Értékelés: Jó (4 / 5)
6 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
1298
Fejlesztő
Jogállás:
próbaverzió
Operációs rendszerek:
Windows 7 32bit
Windows 7 64bit
Nyelv:
magyar nyelvű

A szoftver maga több, mint 20 kisebb segédalkalmazást sűrít magába, mellyel gyorsíthatjuk, tisztíthatjuk optimalizálhatjuk, takaríthatjuk, illetve javíthatjuk a Windows 7 rendszerünket, amelyhez szinte csupán csak elég egy kattintás, mivel a program képes egykattintásos (1-Click Cleaner) takarításra is!

Információk
Lehetőségünk van rendszer-visszaállítási pont létrehozására. Részletes információkat kaphatunk a számítógépről és a szoftverekről. Könnyen megtalálhatjuk a Microsoft Windows és a Microsoft Office termékkulcsokat. A Repair Center segít diagnosztizálni és javítani a rendszer problémáit. Tisztíthatjuk a rendszert, csak egy kattintás. Az Optimization Wizard hasznos a felhasználóknak, akik nem ismerik eléggé a számítógépet.

Optimalizáló
Hangolja a rendszert és ezzel növeli a teljesítményt és a sebességét. Kezeli és beállítja a Windows boot menüt. A Startup Manager vezérli az induló programokat, a Windows Startmenüt ellenőrzi és javítja, helyreállítása a nem kívánt változásokat. Kezeli és optimalizálja a rendszer szolgáltatásait és az illesztőprogramokat a teljesítmény javítása érdekében. Kezeli és optimalizálja az ütemezett feladatokat hogy ezzel is gyorsítsa a rendszert.

Tisztító
A Disk Analyzer képes elemezni és megmutatni a lemezterület felhasználását, megtudhatjuk milyen programok, fájlok és mappák mekkora terület használnak, és grafikusan is ábrázolja ezt. Az Intelligens Uninstaller teljesen tudja törölni a programokat, fájlok és Registry bejegyzéseket. A Desktop Cleaner segédporgrammal elemezni lehet a nem használt parancsikonokat, fájlokat és mappákat. Megkeresi és törli a felesleges fájlokat a teljesítmény javítása érdekében. Megkeresi és törli a duplikált fájlokat, tisztítja lemezterület. A Registry Cleaner megkeresi és töröli a Regisztrációs adatbázisból az érvénytelen adatokat. A Registry Defrag újjáépíti és újra indexeli a regisztrációs adatbázist. Csökken a Registry elérési idő, és így javul az alkalmazások hatékonysága. Megszünnek a hibák a Registryben.

Testreszabás
Testreszabhatja a rendszert. Megváltoztathatja meg a beállításokat a böngészőjében, a Startmenü és a Tálca értesítési területein. Hozzátehet vagy eltávolíthat fájlokat, mappákat és rendszer elemek. kitűzéseket helyezhet el az Asztalon, a tálcán vagy a Startmenüben. Létrehozhat gyors indítási elemeket a tálcán. Kezeli a helyi menüben elheyezett alkalmazásokat, ha a jobb gombbal a fájlra, mappára kattint. Testre szabja a rendszer megjelenését. Szerkeszti és bővítheti a hivatkozásokat a Futtatás párbeszédpanelen.

Védelem és biztonság
Bejelentkezési beállításokat, különböző biztonsági beállításokat, és hozzáférési lehetőségeket állíthatunk be a meghajtók, a programok és a rendszer biztonsága érdekében. A program megvédi a bizalmas fájlokat és mappákat, titkosítja a fájlokat, biztonságban tartja a remdszer-mappákat. Privacy Protector biztosítja a magánélet és bizalmas információk védelmét. Fájlok helyreállítása segédprogrammal visszaállítja a törölt vagy formázott fájlokat a lemezekeken. Nagymértékben javítja a rendszer biztonságát.

Hálózat
Optimalizálja és beállítja az internet-kapcsolatot és a hálózati beállításokat. Kezeli a Microsoft böngésző beállításait. Könnyen válthatunk az IP kapcsolóval a különböző hálózati beállítások közöttt. Szerkeszti a hosts fájlt, hogy felgyorsítsa a szörfözést az interneten. A Wi-Fi Manager segítségével megtekinthetjük és kezelhetjük az összes vezeték nélküli hálózatot.

Különféle segédprogramok
Nagyon hasznos segédprogram-gyüjtemény a Windowsban! Létrehozhatunk ütemezett feladatokat. Darabolhatunk és összefűzhetünk fájlokat. A Super Copy a hatékony eszköz a fájlok automatikus másolására vagy mentésére. A Registry segédprogramok segítségével egyszerűen kezelhető és menthető a regisztrációs adatbázis.
 

Letöltések Yamicsoft Windows 7 Manager 5.1.9


RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés