Yamicsoft Windows 10 Manager 2.1.8
Feltöltve: 2017-10-30 21:44:46
Értékelés: Még nincs értékelve
0 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
605
Fejlesztő
Jogállás:
próbaverzió
Operációs rendszerek:
Windows 10 32bit
Windows 10 64bit
Nyelv:
magyar nyelvű
További verziók:
Yamicsoft Windows 10 Manager 2.1.8

Optimalizáló

Hangolja a rendszert és ezzel növeli a teljesítményt és a sebességét. Kezeli és beállítja a Windows boot menüt. A Startup Manager vezérli az induló programokat, a Windows Startmenüt ellenőrzi és javítja, helyreállítása a nem kívánt változásokat. Kezeli és optimalizálja a rendszer szolgáltatásait és az illesztőprogramokat a teljesítmény javítása érdekében. Kezeli és optimalizálja az ütemezett feladatokat hogy ezzel is gyorsítsa a rendszert.

Tisztító

A Disk Analyzer képes elemezni és megmutatni a lemezterület felhasználását, megtudhatjuk milyen programok, fájlok és mappák mekkora terület használnak, és grafikusan is ábrázolja ezt. Kitakarítja WinSxS mappát, biztonságosan csökkenti a komponensek és az Áruház méretét. Az Intelligens Uninstaller teljesen tudja törölni a programokat, fájlok és Registry bejegyzéseket. Segít tisztán eltávolítani a Windows alkalmazásokat a számítógépről. A Desktop Cleaner segédporgrammal elemezni lehet a nem használt parancsikonokat, fájlokat és mappákat. Megkeresi és törli a felesleges fájlokat a teljesítmény javítása érdekében. Megkeresi és törli a duplikált fájlokat, tisztítja lemezterület. A Registry Cleaner megkeresi és töröli a Regisztrációs adatbázisból az érvénytelen adatokat. A Registry Defrag újjáépíti és újra indexeli a regisztrációs adatbázist. Csökken a Registry elérési idő, és így javul az alkalmazások hatékonysága. Megszünnek a hibák a Registryben.

Testreszabás

Testreszabhatja a rendszert. Megváltoztathatja meg a beállításokat a böngészőjében, a Startmenü és a Tálca értesítési területein. Hozzátehet vagy eltávolíthat fájlokat, mappákat és rendszer elemek. kitűzéseket helyezhet el az Asztalon, a tálcán vagy a Startmenüben. Létrehozhat gyors indítási elemeket a tálcán. Kezeli a helyi menüben elheyezett alkalmazásokat, ha a jobb gombbal a fájlra, mappára kattint. Szerkeszti a helyi menüket. Kattintson jobb gombbal a Start gombra (Win + X parancsikon). Testre szabja a rendszer megjelenését. Szerkeszti és bővítheti a hivatkozásokat a Futtatás párbeszédpanelen. Testreszabja a Windows-alkalmazásokat és a Microsoft Modern UI beállításokat.

Védelem és biztonság

Bejelentkezési beállításokat, különböző biztonsági beállításokat, és hozzáférési lehetőségeket állíthatunk be a meghajtók, a programok és a rendszer biztonsága érdekében. A program megvédi a bizalmas fájlokat és mappákat, titkosítja a fájlokat, biztonságban tartja a remdszer-mappákat. Privacy Protector biztosítja a magánélet és bizalmas információk védelmét. Fájlok helyreállítása segédprogrammal visszaállítja a törölt vagy formázott fájlokat a lemezekeken. Nagymértékben javítja a rendszer biztonságát.

Hálózat

Optimalizálja és beállítja az internet-kapcsolatot és a hálózati beállításokat. Kezeli a Microsoft böngésző beállításait. Könnyen válthatunk az IP kapcsolóval a különböző hálózati beállítások közöttt. Szerkeszti a hosts fájlt, hogy felgyorsítsa a szörfözést az interneten. A Wi-Fi Manager segítségével megtekinthetjük és kezelhetjük az összes vezeték nélküli hálózatot.

Különféle segédprogramok

Nagyon hasznos segédprogram-gyüjtemény a Windowsban! Létrehozhatunk ütemezett feladatokat. Darabolhatunk és összefűzhetünk fájlokat. A Super Copy a hatékony eszköz a fájlok automatikus másolására vagy mentésére. A Registry segédprogramok segítségével egyszerűen kezelhető és menthető a regisztrációs adatbázis.

Letöltések Yamicsoft Windows 10 Manager 2.1.8


RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés