Spotify 1.0.7.157
Feltöltve: 2017-05-15 20:52:11
Értékelés: Nagyon jó (5 / 5)
4 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
684
Fejlesztő
Jogállás:
teljes verzió
Operációs rendszerek:
Windows 32bit
Windows 64bit
Nyelv:
magyar nyelvű

Spotify egy ingyenesen is használható, kereskedelmi zene streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével. A Spotify partnere a Sony, EMI, Warner Music Group és a Universal.

Vagyis olyan, mint egy online rádió, de egy őrült nagy adatbázisból - több, mint 20 millió dal közül - Te választod ki, mit szeretnél hallgatni. Kereshetsz dalra, előadóra, toplistára, albumra is.

Ami a legjobb, hogy van egy halom lejátszási lista is.Egyrészt a közösségi média előnyeit kihasználva követhetsz ismerősöket is, és az ő kedvenc zenéjüket is hallgathatod, de akár kategóriák szerint is kérheted a zenéket. Például most aktuálisan kiválasztod, hogy karácsonyi dalok érdekelnek, és csak olyanokat fogsz hallgatni. Vagy hétköznapi pop zenéket, akkor olyanokat. De van pörgős reggeli zene, nyugodt reggeli zene, relaxáláshoz szánt összeállítás, bulizáshoz, retro hangulathoz, stb. Millió féle lejátszási listát találhatsz kategóriákba sorolva. Kiválasztod azt, ami Neked tetszik, és máris hallgathatod a dalokat, egész nap.

Ingyenes vagy sem?!

A Spotify alapvetően ingyenes, mindössze egy regisztrációra van szükség (a Facebook fiókoddal bejelentkezhetsz). Van azonban egy havi bő 2.000 Ft-ért elérhető prémium szolgáltatása is, ahol elérhetővé teszi a zenék még jobb minőségű változatát (az ingyenes változatnál is teljesen jó a minőség), valamint míg az ingyenes változatoknál néhány zenénként bejátszanak egy pár másodperces reklámot, addig a prémium előfizetők ettől mentesülnek.

Letöltések Spotify 1.0.7.157


RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés