Portrait Professional Studio 19
Feltöltve: 2020-01-19 12:27:59
Értékelés: Nagyon jó (4.5 / 5)
6 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
1010
Jogállás:
próbaverzió
Operációs rendszerek:
Windows 64bit
Nyelv:
idegen nyelvű
További verziók:
Portrait Professional Studio 19

A PortraitPro a világ legkelendőbb retusáló szoftvere. A gyors és intuitív, intelligensen javítja a portrét minden szempontból a szép eredmények elérése érdekében.
  A PortPro 19 technológiája, amely az élvonalbeli tudományos képfeldolgozási kutatásokra épül, lehetővé teszi a kibővített kreativitást és a retusálás hatékonyságát, miközben megőrzi a természetes megjelenésű eredményeket és a könnyű használatot.
  Ez a professzionális portré-retusálás szoftver jelentős verziója, amelyet sok portré- és esküvői fotós használ.

Új funkciók
A PortraitPro 19 számos új funkciót tartalmaz a fotósok számára. Ezek magukban foglalják a reális sminkvezérlőket, a széles látószögű (szelfi) lencsék torzításának korrekcióját, a továbbfejlesztett gyermekmódot, a fejlett bőrfestést és a hangkorrekciót, a jobb funkció észlelést és az ultra nagy felbontású kijelzők támogatását.

PortraitPro 19 ismertető

Smink kezelőszervek
A finom, mindennapi megjelenéstől a divatos szerkesztési stílusokig a PortraitPro 19 sminkvezérlők teljes készletét kínálja, a leginkább igényelt új funkciót. A valódi kozmetikumok működésével kapcsolatos kutatások alapján a PortraitPro 19 egyszerű csúszkavezérlőkkel biztosítja az iparág legtermészetesebb eredményeit.

Széles látószögű (szelfi) lencse torzítás korrekció
Az új Lens Correction csúszka kiküszöböli a széles látószögű lencse által okozott torzulásokat (okostelefonokon szelfi torzításnak nevezik), így természetes látványú, hízelgőbb portrék készíthetők a széles látószögű lencsékkel vagy okostelefonokkal készített képekből.

Továbbfejlesztett gyermekmód
A PortraitPro 19 jobban javíthatja a gyermekek fényképeit. A gyermekeknek fotográfiai javítások szempontjából nagyon eltérő bánásmódra van szükségük a felnőttekhez képest, és a szoftverek új módszereket adtak a gyermekek érzékenyebb kezelésére.

Fejlettebb bőrfestő-vezérlők
A vadonatúj bőrfestő-vezérlők lehetővé teszik, hogy intelligensen korrigálja bármilyen világítási helyzetet, és egészséges, természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

Továbbfejlesztett funkció észlelés
A funkciódetektor pontosabbá vált a 19. verzióban, hogy javítsa az eredmények minőségét és a teljes sebességet.

Az ultra nagy felbontású kijelzők támogatása
A PortraitPro v19 most már támogatja az Apple Retina és a Hi-Res PC képernyőit.

A smink- és a bőrfestés-vezérlők hozzáadása jelentősen javíthatja a portrék képeit, ha nincs lehetősége vagy lehetősége a fotózás során a smink és a világítás teljes irányítására. Különösen az esküvői fotósokra gondolok, amikor a menyasszonyot gyakran nem ideális körülmények között kell fényképezni.

A gyermekek arcának javítása mindig nehéz feladat volt, ám a PortraitPo 19 kiegészítő szolgáltatásai megkönnyítik a munkát.

Letöltések Portrait Professional Studio 19


RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés