PDFreactor 9.0.9411
Feltöltve: 2017-06-15 21:05:31
Értékelés: Nagyon jó (5 / 5)
1 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
1510
Fejlesztő
Jogállás:
próbaverzió
Operációs rendszerek:
Windows 32bit
Windows 64bit
Nyelv:
idegen nyelvű

Egy univerzális, igazán sokoldalú irodai szoftver a PDFreactor, az alkalmazás PDF fájlformátumok széleskörű kezelésére használható fel. Mindent tud amit egy PDF kezelő alkalmazástól el lehet várni.

A PDFreactor letöltése után a szoftver telepítése némi időt vehet igénybe, ezt érdemes kivárni mivel ígéretes alkalmazásról van szó.

A PDFreactor megoldása az összes ma felmerülő feladatot támogatja ami igénynek tekinthető. A szoftver alapvetően ideális választás abból a célból, hogy külön alkalmazás telepítése nélkül tudj PDF fájlokat megtekinteni, vagy akár a semmiből új állományt létrehozhass. Itt bármilyen fájlt fel lehet használni, legyen az kép, vagy akár szöveges tartalom.

A PDFreactor HTM, HTML, XHTML, XML, PDF formátumokat támogat, ezek esetén biztosít teljes körű szolgáltatást. A szoftverrel az általános megtekintési lehetőségeken kívül konvertálni is lehet több népszerűbb formátumba. A program a hasonló szoftverekkel összehasonlítva némileg nagyobb erőforrás igényt támaszt, illetve jelenleg Magyar nyelvi támogatással nem érhető el, Ingyenes használat esetén a szerkesztett PDF fájlon egy alig észrevehető vízjelet helyez el, akik üzleti célra szánnák, meg is vásárolható.

A PDFreactor ingyenes megfelelőjeként választhatod az Icecream PDF Converter nevű programot, amivel konvertálni tudsz több népszerűbb kimenetbe, a használhatóságát tekintve az egyik legoptimálisabb opciókat biztosító szoftver. Szintén PDF szerkesztési, konvertálási lehetőségeket biztosító segédlet a PDF Shaper vele képeket készíthetsz PDF fájlokból. A PDF24 Creator opcionálisan titkosítási lehetőségeket is biztosít. Szerencsére honosított formában is futtatható.



RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés