Norton Internet Security 2010 (magyar)
Feltöltve: 2009-10-14 23:28:02
Értékelés: Nagyon jó (4.5 / 5)
22 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
32916
Jogállás:
próbaverzió
Operációs rendszerek:
Windows XP
Windows Vista
Windows 7 32bit
Nyelv:
idegen nyelvű
A Norton Internet Security 2010 védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójai programok, férgek, botok és rootkitek ellen, valamint véd a hackerek ellen a kétutas tűzfallal segítségével.
Megállítja a személyes adatlopást, a vírusokat, a kémprogramokat, a botokat. Védi a számítógépét, online tevékenységeit és személyi adatait mindenféle Internetes fenyegetéssel szemben. Véd az internetes támadások ellen, amelyek kihasználják a szoftverek sérülékenységeit. A szülői felügyelettel pedig segít, hogy gyermekei biztonságban legyenek az interneten. Nyilvános vezeték nélküli hálózatokhoz való csatlakozáskor automatikusan biztosítja a számítógép védelmét. Kizárja az adathalászó webhelyeket, és hitelesíti a megbízható webhelyeket. Elemzi a letöltéseket, fájlokat és alkalmazásokat, és tájékoztatja, hogy megbízhat-e bennük, mielőtt telepíti és használja azokat.

További jellemzők:
Vírus elleni védelem. Rootkit elleni védelem. Botok elleni védelem. Norton Threat Insight. SONAR2 viselkedés alapú védelem. Norton System Insight. Norton Safe Web. Intelligens tűzfal..Kémprogramok elleni védelem. Személyes adatok védelme. Impulzusszerű frissítések. Norton Insight Network. Norton Download Insight. Professzionális kéretlen levelek elleni védelem. Szülői tartalomszűrés.
90 napos próbaváltozat.


RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés