Google Chrome 63.0.3239
Feltöltve: 2017-12-09 21:54:48
Értékelés: Nagyon jó (4.3 / 5)
27 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
19060
Fejlesztő
Jogállás:
teljes verzió
Operációs rendszerek:
MAC OS X
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 64bit
Nyelv:
magyar nyelvű

A Google Chrome olyan nyílt forrású böngésző, amely az egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. Jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, a Google Translate közvetlen elérése, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása. Alkalmas megjeleníteni a Kedvenc webhelyeinek miniatűrjeit és a címsávba gépelt adatok alapján keresési javaslatokat kínál fel.

Változások:

A számítógépes változatokban feltűnhet, hogy a HTTPS-es oldalak címsávban lévő, lakatos ikonjára kattintva már egy kattintással előhozható a titkosított adatkapcsolat létrehozásához használt tanúsítvány.

Végül kiemelendő, hogy az androidos Chrome már párbeszédpaneleken kér megerősítést vagy elutasítást, mikor a webhelyek különleges engedélyeket próbálnak kérni (például értesítéseket jelenítenének meg), így az előző szisztémától eltérően a mobilozóknak kötelezően dönteniük kell a kért engedélyek megadásáról vagy elutasításáról.

Cikk a Techbázison.RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés