Google Chrome 60.0.3112
Feltöltve: 2017-08-06 15:37:32
Értékelés: Nagyon jó (4.6 / 5)
33 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
27787
Fejlesztő
Jogállás:
teljes verzió
Operációs rendszerek:
Windows 32bit
Windows 64bit
Nyelv:
magyar nyelvű

A Google Chrome olyan nyílt forrású böngésző, amely az egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. Jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, a Google Translate közvetlen elérése, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása. Alkalmas megjeleníteni a Kedvenc webhelyeinek miniatűrjeit és a címsávba gépelt adatok alapján keresési javaslatokat kínál fel.

Változások:

Végfelhasználói szempontból a legnagyobb változás, hogy Material Design köntöst kapott a Beállítások lap. A beállítófelületen elérhető opciók köre nem változott, de itt-ott megváltozott a sorrendjük. Ami viszont kényelmetlen, hogy a telepített bővítményeket felsoroló lap már nem érhető el a beállítófelületről, eddig a baloldali menüben simán át lehetett kattintani rá. A témánál tartva a bővítményeket felsoroló felület megjelenése maradt a régiben.

A Google Chrome 59 további fejlesztései közül kiemelendő az animált PNG képformátum lejátszása, továbbá a natív macOS értesítési rendszer támogatása.RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés