Freemake Video Converter 4.1.10
Feltöltve: 2017-09-16 10:34:14
Értékelés: Jó (3.2 / 5)
119 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
31282
Fejlesztő
Jogállás:
teljes verzió
Operációs rendszerek:
Windows XP
Windows Vista
Windows 7 32bit
Windows 7 64bit
Windows 8 32bit
Windows 10 32bit
Windows 10 64bit
Nyelv:
magyar nyelvű
További verziók:

Konvertálj videót szabadon AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, SWF, 3GP, DVD, MP3 formátumokba és iPod, iPhone, PSP és Android eszközökre, rippelj és írj DVD-t, Blu-rayt, konvertálj Flash FLV & SWF.

Ez egy ingyenes videó konvertáló.

A Freemake Video Convertert mindenféle korlátozástok, rejtett költségek, háttérben települő programok és reklámprogramok nélkül terveztük! Ez a freeware programok egy új szintje, ami minőségi alternatívát kínál a fizetett termékekkel szemben.

200-nál több fájlformátum

Használj bármilyen videó fájlt: AVI, MP4, MKV, WMV, MPG, 3GP, 3G2, SWF, FLV, TOD, AVCHD, MOV, DV, RM, QT, TS, MTS, stb. Importálj zenét (MP3, AAC, WMA, WAV) és fotókat (JPG, BMP, PNG,GIF), hogy egy videóba tehesd őket ingyen és egyszerűen. Támogatott formátumok

Egyedi! Alakítson át online videókat közvetlenül több

A Freemake az egyetlen ingyenes videókonvertáló, ami online videókat rippel közvetlen URL bemásolással a YouTube, Facebook, MTV, Vimeo, Dailymotion, ComedyCentral és 50 másik oldalról, letölt YouTube-ról iTunes-ba és átkonvertálja őket bármilyen formátumba vagy eszközre. Támogatott oldalak

Kimeneti formátumok AVI, MP4, MKV, FLV, SWF, MP3

Konvertálj videót ingyen a legnépszerűbb formátumokba! Rippelj DVD filmeket (védelem nélkül) AVI, WMV, MP4, MPEG, MKV, FLV, SW, 3GP formátumokba. Konvertálj videót Flash-be és ágyazd be közvetlenül a weboldaladba! Konvertálj videó és audio fájlokat MP3-ba az ingyenes videókonvertálónkkal!

Alakítsa át ingyen iPod, iPad, PSP, Android készülékre

Videók optimalizálása Apple, Sony, és Android eszközökre. Ingyenesen alakít át videókat iPod Classic, iPod Touch, iPod Nano, iPod 5G, iPhone, iPad, Sony PSP, PSP2, PSP3, BlackBerry, XBoyy, Apple TV, Android mobil eszközökre, okostelefonokra, stb.

Gyorsabb videó konvertálás CUDA és a DXVA-val

A Freemake az egyetlen ingyenes videókonverter amiben megvan a CUDA és DXVA technologiák támogatása a gyors konvertáláshoz és alacsony processzor használathoz. A szoftver autómatikusan beállítja az optimális konvertálási paramétereket és be/ki kapcsolgatja a DXVA-t és CUDA-t a jobb eredmények érdekében.

Blu-ray videó írása

Konvertáld filmjeid Blu-ray formátumban és írj jó minőségű BD-ket ingyen. Csinálj BLu-ray lemezeket bármilyen tartalomból: videó, audió, fotók vagy akár internetes címek. Írj több Blu-ray másolatot is és a kimeneti videót mentsd a merevlemezedre ISO képfájlként, vagy Blu-ray mappaként.

Egyedi! Írjon akár 40 órányi DVD anyagot!

Más programokkal ellentétben, a mi ingyenes Freemake Video Converter nincs két órás korlátozása és tudsz vele akár 20 órányi DVD videót is írni egy hétköznapi DVD-re, vagy akár 40 órányit egy dupla rétegű DVD-re. Az ingyenes videókonvertálónkkal több DVD másolatot is készíthetsz amiket elmenthetsz a számítógépedre ISO képfájl, vagy DVD könyvtár formájában.

Ingyen videó konvertáló, felirat támogatással

Konvertáld DVD, MKV, MOV fáljaidat a beágyazott feliratokkal együtt bármilyen videoformátumba ingyen. Hozzájuk adhatsz külső SSA/SRT/ASS feliratokat ingyenes konverterünk segítségével.

Fejlett előbeállítás szerkesztő

Vedd át az irányítást a konverziós paraméterek felett. Készíts saját beállításokat, add meg a videó és audio kodekeket, képméretet, stb. Válassz egy ikont és mentsd el saját beállításaidat a későbbi használathoz.

Különlegesség! MP3-ak és fotók feltöltése a YouTube-ra

Töltsd fel videóidat, fotóidat, diavetítéseidet, MP3 számaidat a YouTube-ra ingyenes videó konverterünkkel (AVI, WMV, MP4, 3GP, JPG, BMP, GIF, MP3). A program (ha szükséges) 15 perces részekre vágja a videókat és egy YouTube lejátszólistára helyezi őket.

Diavetítések és a képi megjelenítések készítése

Alakítsd fotóid és MP3 fájljaid diavetítéssé háttérzenével, ingyen! Szerkeszd a vetítésed: adj hozzá, törölj, keverd meg a fotókat és vigyél bele panoráma hatást. Készíts zenei aláfestést és töltsd fel a YouTube-ra ingyen!

Vágjon, egyesítsen, forgasson, limitálja a méretet, állítsa be a képarányt

Vágj ki részeket a fájlodból! Tükrözd vagy forgasd a videód! Fűzd össze videóid egyetlen fájllá, adj hozzá átfedéseket. Korlátozd a videód fájlméretét bármilyen méretre (pl.: 700 Mb, 1.4 Gb, 4.7 Gb). Állítsd a videó kimenetét a kívánt képarányra: adj hozzá fekete sávokat, nyújdsd ki, közelíts rá vagy csak hagyd automatán.

Letöltések Freemake Video Converter 4.1.10


RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés