Bandicam 6.1.0
Feltöltve: 2023-04-15 11:07:59
Értékelés: Még nincs értékelve
0 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
314
Fejlesztő
Jogállás:
próbaverzió
Operációs rendszerek:
Windows 64bit
Nyelv:
magyar nyelvű
További verziók:

A Bandicam videó felvevő, screenshots készítő alkalmazás amivel az asztali tevékenységed rögzíthető. Kipróbálni elsősorban játék fanatikusok számára javasoljuk, mivel a beállítások arra optimalizáltak, billentyű kombinációkkal is irányítható. 
A Bandicam egy nagyszerű videófelvevő eszköz mindenkinek, aki képernyő videókat szeretne készíteni vagy egy játékból szeretne videót rögzíteni. 
A Bandicam lehetőséget nyújt arra, hogy felvedd, mi történik a PC-d képernyőjén, legyen szó játékról, képernyő videókról vagy oktatóvideók készítéséről. 
A Bandicam együttműködik a grafikus megjelenítéshez DirectX-et vagy OpenGL-t használó játékokkal vagy programokkal, így tehát olyan PC-s játékok széles körével, amelybe többek között például a Skyrim, Minecraft és a WOW is beletartozik. 
A Bandicam azért is jó választás, mert kiváló minőségben rögzíti a videókat, majd összetömöríti őket, így HQ videókat kapsz, viszonylag kis mérettel, amiket könnyen feltölthetsz YouTube-ra. Emiatt a Bandicam egyre népszerűbbé válik azon játékosok körében, akik be akarják mutatni képességeiket és kedvenc pillanataikat.RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés