Bandicam 5.2.0
Feltöltve: 2021-07-13 17:14:20
Értékelés: Még nincs értékelve
0 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
640
Fejlesztő
Jogállás:
próbaverzió
Operációs rendszerek:
Windows 32bit
Windows 64bit
Nyelv:
magyar nyelvű
További verziók:

A Bandicam videó felvevő, screenshots készítő alkalmazás amivel az asztali tevékenységed rögzíthető. Kipróbálni elsősorban játék fanatikusok számára javasoljuk, mivel a beállítások arra optimalizáltak, billentyű kombinációkkal is irányítható. 
A Bandicam egy nagyszerű videófelvevő eszköz mindenkinek, aki képernyő videókat szeretne készíteni vagy egy játékból szeretne videót rögzíteni. 
A Bandicam lehetőséget nyújt arra, hogy felvedd, mi történik a PC-d képernyőjén, legyen szó játékról, képernyő videókról vagy oktatóvideók készítéséről. 
A Bandicam együttműködik a grafikus megjelenítéshez DirectX-et vagy OpenGL-t használó játékokkal vagy programokkal, így tehát olyan PC-s játékok széles körével, amelybe többek között például a Skyrim, Minecraft és a WOW is beletartozik. 
A Bandicam azért is jó választás, mert kiváló minőségben rögzíti a videókat, majd összetömöríti őket, így HQ videókat kapsz, viszonylag kis mérettel, amiket könnyen feltölthetsz YouTube-ra. Emiatt a Bandicam egyre népszerűbbé válik azon játékosok körében, akik be akarják mutatni képességeiket és kedvenc pillanataikat.

Letöltések Bandicam 5.2.0


RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés