Acronis True Image 2017 20.0.8053
Feltöltve: 2017-05-25 19:04:17
Értékelés: Még nincs értékelve
0 szavazat
Értékelje Ön is
a csillagokra kattintva!
Letöltések száma:
239
Fejlesztő
Jogállás:
próbaverzió
Operációs rendszerek:
Windows 32bit
Windows 64bit
Nyelv:
idegen nyelvű

A mentő szoftverrel a merevlemezek teljes tartalmáról, vagy partíciókról készíthetünk biztonsági másolatot, ezek segítségével bármikor visszaállíthatjuk rendszerünket. A mentéseket elvégezhetjük kézzel, valamint automatikusan is elvégezheti a szoftver beállított időközönként. Klónozásnál meghatározhatjuk a tömörítés nagyságát, levédhetjük jelszóval.

A 2017-es Acronis True Image legfontosabb újdonságai:
 

  • Mobil eszközök mentése Windows alapú számítógépekre - korlátlan számú iPhone, iPad és androidos mobil eszköz menthető a számítógépre a helyi Wi-Fi hálózaton keresztül. Az alkalmazás a mentett tartalmakat - legyen szó akár egyetlen fotóról vagy névjegyről - helyre tudja állítani ugyanarra vagy egy másik eszközre.
  • Távoli backup felügyelet - egy online kezelőfelületen keresztül bármely számítógép vagy mobil eszköz adatmentési és -helyreállítási állapotát valós időben teszi ellenőrizhetővé.
  • Facebook tartalmak mentése - automatikus mentést készít a felhasználó Facebook fiókjáról, beleértve a fotókat, a videókat és a kapcsolatokat is.
  • Archiválás felhőbe vagy külső tárolóeszközre - a nagy vagy ritkán használt fájlok Windows-os vagy Apple gépekről áthelyezhetők külső meghajtóra, NAS-eszközre, megosztott hálózati tárolóra vagy az Acronis felhőjébe. Az archivált állományok pedig bármikor elérhetők a Windows Intéző, a Finder vagy egy böngészőprogram segítségével.
Letöltések Acronis True Image 2017 20.0.8053


RSS főkategóriák csatornái
Hirdetés
Legnépszerűbb programok
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés